Via de links hierboven zijn alle bladen nog te bekijken (alles in pdf formaat).
Ook is er nog een link naar een paar oude foto's uit 2004 en foto's uit 2006.

www.bbc2.nl

Spoolderhouse

Tijdens het WK voetbal in Duitsland van 2006 verscheen het eerste nummer van het Spoolderhouse Nieuws. De bedoeling was de bewoners van Spoolde enthousiast te maken voor voetbal en de wedstrijden van Oranje in het buurthuis, voor de gelegenheid omgedoopt tot Spoolderhouse, te bekijken. Uiteindelijk verschenen er in 2006 negen nummers. Er werd ook een website ingericht voor het Spoolderhouse.
Bij het EK voetbal van 2008 hebben we de draad weer opgepakt en verscheen nummer 10. In 2008 verschenen er vijf nummers van het Spoolderhouse.
Op 18 november 2011 is (voorlopig?) het laatste nummer verschenen van het Spoolderhouse Nieuws. Dit nummer verscheen ter gelegenheid van het afscheid van buurthuisbeheerder Herman van Assen, "mister Spoolderhouse". Een molen als voorgevel, leeuwen op het dak en in de bomen, een heuse tribune in de zaal, niets was te gek. Wij zien dat niet zo gauw nog eens gebeuren.
De website van het Spoolderhouse is inmiddels van internet verwijderd. Wat rest zijn de bladen, die u via deze site allemaal nog eens kunt bekijken.