Ouddorp - Zwolle , dag 7

 
 

Vrijdag 9 augustus 2013.

 
 

Om 07.45 uur opgestaan. Douchen, ontbijten en dan inpakken en de kamer ontruimen. Deze keer geen fietskleding aan, maar normale kleding. Na het ontbijt stappen we op de fiets om nog een kijkje te nemen bij het Noordzeestrand. We verzamelen nog een paar schelpen en lopen wat rond.

Dat weer terug naar de B&B, waar we de fietsen op de aanhanger laden en afscheid nemen van onze gastheer.We vertrekken met de auto naar Zwolle.

De vakantie in het kort
Als we in Zwolle aankomen hebben we zo'n 462 kilometer gefietst. We hebben in totaal 23,45 uur op de fiets gezeten. We hebben de afstand afgelegd met een gemiddelde snelheid van 21,78 km/u. Dat is wel ons hoogste gemiddelde tot nu toe. Toch hadden we genoeg tijd om van de omgeving te genieten. Pech onderweg hebben we deze vakantie niet gehad.

De B&B's onderweg waren (heel) goed, met de Zeeuwse Knoop als onze favoriet. Het blijft leuk, de verscheidenheid.

De fietskar voldoet nog steeds. Hij hangt inmiddels weer in opslag. Wie weet volgend jaar weer. Al zitten we er ook aan te denken om dan een meerdaagse tocht met een Canadese kano te maken.

Alle foto's zijn gemaakt met een Nikon D70, met een 18-70 mm zoomobjectief. Het objectief bleek in het midden een beschadiging te hebben. Dit is zichtbaar in de foto's. Helaas..... een volgende keer met een ander objectief. De camera zelf is heel geschikt voor dit doel.

Tot zover ons verslag. Wij hebben genoten van de reis, jullie hopelijk van het verslag.